Magnetni pas za hrbet

Magnetna in topolotna terapija v enem.
Povečan krvni obtok v območju bolečine pospeši hitrost celjenja za 50% ali celo več! Pomoč pri bolečinah v hrbtu in križu, išijas, spondiloza, .,.

20 vgrajenih magnetov ustvarja usmerjeno magnetno polje, neškodljivo za ljudi. Magnetno polje aktivira prekrvavitev in presnovo v telesu. Hkrati ustvari znatne spremembe na celičnem nivoju in poveča dotok hrane in kisika do celic, predvsem do celic v obolelem delu hrbtenice. 

Enakomerno razporejeni magneti povzročajo takojšnje povečanje krvnega obtoka v območju, kjer so postavljeni.  

Povečan krvni obtok pospeši hitrost celjenja!

  • Magneti povzročajo takojšnje povečanje krvnega obtoka v območju, kjer so postavljeni. Povečan krvni obtok pospeši hitrost celjenja za 50% ali celo več. Poleg tega lahko v veliki meri prepreči ali zmanjša običajne otekline in modrice in nastanek notranjih brazgotin.
     

  • Magnetna terapija uporablja moč magnetov za neposredno regeneracijo atomov v naših celicah. Magnetna moč stimulira elektrone v našem telesu – to olajša bolečine in pospeši proces zdravljenja.
     

  • Vsem z bolečinami v hrbtenici svetujemo nošnjo magnetnega pasu na mestu poškodbe ali 18-24 ur po poškodbi. Pred tem priporočamo hlajenje z ledom, saj povečanje krvnega obtoka v prvih urah po poškodbi ni koristno.

 

Magnetni pas za hrbet iz turmalina po ugodni ceni >

 

pas proti bolečinam v hrbtu

 
 

 

 

 

 

Hrbtenica, bolečine v križu, išias, lumbago, hrbet, vratna hrbtenica